Form & Refine

Linnen- en opbergkist eikenhout

Form & Refine
Linnen- en opbergkist eikenhout
  € 679,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Compact, functioneel, veelzijdig. Waskist van eikenhout

  Deze linnen commode is onmiskenbaar een geestverwant van de commodebank van Form & Refine. Met zijn slanke rechtopstaande formaat is hij geschikt voor de badkamer, hal en garderobe, maar ook voor de slaapkamer of kleedkamer, waar hij linnengoed, kussens en dekens herbergt. In de kinderkamer dient het als verzamelpunt voor zacht speelgoed, bouwstenen enz. en zelfs in de keuken of de woonkamer staat het goed als mini dressoir of bar. Het heldere ontwerp vertoont beslist een verwantschap met de traditie van Shaker meubelen, wat het voordeel biedt dat de opbergkist in de meest uiteenlopende woonstijlen past. Dankzij zijn compacte afmetingen kan hij ook gemakkelijk in kleine ruimtes worden ondergebracht. De fabrikant produceert de kist identiek aan de kistbanken van massief, geolied eikenhout, die u ook in ons assortiment vindt. Het tweedelige deksel wordt geopend door middel van een lus van plantaardig gelooid, ongeverfd leer en klikt aan de achterkant vast. De bergruimte wordt geventileerd door openingen in de verbinding tussen de basis en de poten en in de uitsparing die is gefreesd om het deksel vast te zetten. Handgrepen rechts en links vergemakkelijken het vervoer en zorgen tevens voor ventilatie van het interieur.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206103

   Geolied eikenhout (oorsprong Bosnië en Herzegovina). Messing scharnier; leren lus, plantaardig gelooid. Gemaakt in Bosnië en Herzegovina. Breedte 43 cm, diepte 32,5 cm, hoogte 73 cm. Gewicht 12,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen