Menu

Leren damesboot

Grijs
Leren damesboot
Grijs
  Grijs
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Onderscheidend uiterlijk, comfortabele pasvorm

  Deze leren laars, met een hogere schacht dan veel vergelijkbare schoenen, is aan de buiten- en binnenkant gemaakt van zacht kalfsleer. Rubberen inzetstukken aan de zijkanten maken het aan- en uittrekken gemakkelijk. De sterke en toch zachte crêpezool van natuurrubber biedt een goede voetdemping en houdt de ondergrond koud. De opvallende look van het wollige leren bovenwerk wordt aangevuld met een leren boord rondom, boven de crêpe zool.

  Punto Pigro. Schoenen uit de Marche

  Montegranaro in de regio Marche, een belangrijke plaats voor de Italiaanse schoenenproductie, is de thuisbasis van het nog vrij jonge merk Punto Pigro. Opgericht in 2000, nam het het traditionele schoenambacht van de familie Secchiari, die sinds 1975 actief is in deze sector, en voegde er nieuwe ideeën en invloeden aan toe - zo is een deel van de collectie bewerkt met een speciale naad die teruggaat op de mocassins van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. De kern van het merk wordt gevormd door het gebruik van hoogwaardig leer, traditioneel vakmanschap en een nonchalante stijl in het ontwerp van de modellen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205652

   Kalfslederen bovenkant (1,4-1,6 mm), plantaardig gelooid. Voering en binnenzool van chroomgelooid kalfsleer. Crêpe zool van natuurlijk rubber. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu