Forge de Laguiole

Laguiole kelnersmes Buffelhoorn

Forge de Laguiole
Laguiole kelnersmes Buffelhoorn
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Van Laguiole.

  Een kelnersmes dat gemaakt is in Frankrijk zonder verlegenheid om enige kosten. Voor de spindel (met schroefdraad aan de buitenkant) werd een bijna onbreekbaar speciaal staal gesmeed; de steun (ook wel vierkante haak genoemd) werd gegoten uit een roestvrijstaallegering en de geometrie werd gelukkig veranderd zodat de hefboomwerking niet bruut begint, maar integendeel fijn gedoseerd kan worden. De versterkte bek voor de capsulesnede is van roestvrij staal en bevat ook een capsuleheffer. Lemmet en bek zijn gemaakt van gepolijst roestvrij staal. De zwarte buffelhoorngrepen komen van de zogenaamde "partie pleine", de massieve hoornpunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 61885

   Roestvrij staal en buffelhoorn. Gemaakt in Frankrijk. Lengte 12 cm. Gewicht 85 g. Geleverd met een lederen etui om het gebruiksvoorwerp in op te bergen, in een juwelendoosje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen