Menu

Kruisboog hout

Kruisboog hout
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een kruisboog om mee te spelen

  Er is nauwelijks een ander stuk gereedschap dat zo precies het midden houdt tussen twee wapentechnieken als de kruisboog, die onmiskenbaar tussen de boog en het geweer in staat. Onze fabrikant in het Zwarte Woud produceert al ongeveer 40 jaar alleen maar drie kruisboogmodellen voor kinderen: technisch nauwkeurig, dus accuraat, maar ongevaarlijk qua trekgewicht en vormgeving. De "pilaar" (of "harnas") is geheel van beukenhout. De "goot" (of "grendelbalk") wordt netjes uit het hout gesneden en glad gepolijst. De "boog" is gemaakt van verenstaal en wordt met de hand gespannen. De pijl raakt het doel (dat van karton is gemaakt en 30 × 30 cm groot is) vanaf 5 meter met een aangename kracht, maar blijft even ongevaarlijk voor glazen ruiten als voor mensen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Voorzichtig:

  Richt niet op ogen of gezicht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200848

   Beukenhout, stalen boog. Lengte van de boog 39 cm, lengte van het lichaam 55 cm. Gewicht 430 g. Met drie veiligheidspijlen en een kartonnen doelwit (30 × 30 cm). Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu