Menu

Krantendrager staaldraad

Bruin
Krantendrager staaldraad
Bruin
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Opbergmeubels gemaakt van Zweedse gordijnen

  Op het eerste gezicht zien deze draadmeubelen, in Zweden in vorm gebogen, er zeer filigraan uit, wat het qua ontwerp ook is en zou moeten zijn, namelijk: transparant, open, grote bruikbare ruimtes creërend met weinig materiaalgebruik en (visueel) alleen ruimte innemend als ze gevuld of opgehangen worden. Het is echter een misvatting om uit hun uiterlijk te concluderen dat zij ook structureel en functioneel meer tot de categorie broeder-lichtvoetigen behoren. Door hun materiaaldikte en hun oppervlak (een fijn gestructureerde, ongevoelige poedercoating) zijn ze extreem sterk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32342

   In het midden wordt de krantenhouder verdeeld door een hoge beugel die tevens als draagbeugel dient. Gemaakt van staaldraad, zwart gepoedercoat. Met een inzetstuk van plantaardig gelooid braunem of zwart doorgeverfd vachetleder. Voeten met plastic doppen (LDPE). Hoogte 32 cm, breedte 47 cm, diepte 21 cm. Gewicht 1,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu