Menu
Cu Artigiana

Koperen mok met messing handvat

Cu Artigiana
Koperen mok met messing handvat
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Specialist voor high-proof dranken. Koperen beker

  Wodka, gemberbier en een kneepje limoensap - dat was de smaakcombinatie waarmee de Russische brandewijn van de Smirnoff-distilleerderij in de jaren veertig in de VS een blijvend succes werd. Moscow Mule was de naam die de uitvinders gaven aan de ongecompliceerde longdrink, die nog steeds traditioneel wordt geserveerd in koperen drinkvaten. Deze mok komt uit Italiaanse productie, zelfs de grondstof wordt in het land gewonnen - en met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in de buurt van Napels. Eerst wordt een cirkelvormig stuk koper geponst. Zo ontstaat de cupvorm. Ontbraamd, schoongemaakt en zorgvuldig gepolijst tot een glans, wordt het brede messing handvat uiteindelijk gemonteerd, vastgelast en vastgezet met stevige koperen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10071

   Kop en klinknagel koper, messing handvat. Volume 380 ml. Hoogte 8 cm, Ø 8,5 cm. Gewicht 240 g. Met de hand schoonmaken met een beetje mild schoonmaakmiddel en een zachte spons. Direct drogen. Niet in de vaatwasser.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen