Menu

Koperen mok met messing handvat

Koperen mok met messing handvat
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Specialist voor sterke drank. Koperen beker

Wodka, gemberbier en een kneepje limoensap - dat was de smaakcombinatie die de Russische brandewijn van de Smirnoff distilleerderij in de jaren 40 van de vorige eeuw tot een blijvend succes in de VS maakte. Moscow Mule was de naam die de uitvinders gaven aan de ongecompliceerde longdrink die nog steeds traditioneel wordt geserveerd in koperen drinkvaten. Deze mok is van Italiaanse makelij, zelfs de grondstof wordt in het land gewonnen - en met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in de buurt van Napels. Eerst wordt uit koperplaat een ronde vorm gestanst. Zo ontstaat de cupvorm. Ontbraamd, schoongemaakt en zorgvuldig glanzend gepolijst, wordt het brede messing handvat tenslotte gemonteerd, erop gelast en vastgezet met stevige koperen klinknagels.

Productinformatie

Artikel nummer 10071

Kop en klinknagel koper, messing handvat. Inhoud 380 ml. Hoogte 8 cm, Ø 8,5 cm. Gewicht 240 g.
Met de hand reinigen met een beetje mild afwasmiddel en een zachte spons. Direct drogen. Niet in de afwasmachine doen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu