Littledeer

Kooklepel Canadese Esdoorn

Littledeer
Kooklepel Canadese Esdoorn
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Dynamische bewegingen.

  Het kookgereedschap komt uit het Franstalige deel van Canada, en is vervaardigd door een houtverwerker die veel ervaring heeft met gestroomlijnd handgereedschap: De oorspronkelijke activiteit van het bedrijf is de vervaardiging van houten kano-peddels, maar de dwarsdoorsnede van het hout in het kookgereedschap is zodanig ontworpen dat niet alleen de delen die tijdens het gebruik bijzonder worden belast, voldoende zijn gedimensioneerd. Het gereedschap ondersteunt ook een dynamische handbeweging bij het roeren in de pan of het draaien van voedsel in de pan. Het vormgeven gebeurt nog steeds met de hand met behulp van een lintzaag en een slijpmachine. Er wordt Canadees esdoornhout uit de omgeving van het bedrijf gebruikt, dat na het schuren een oppervlaktebeschermende behandeling met witte olie krijgt.

  Gestroomlijnd kookgereedschap.

  Dit gereedschap voor de keuken en om te koken is in twee opzichten goed gevormd - aan de ene kant is het met veel materiaal gemaakt van het massieve hout van de esdoorn en ligt het ronduit vleiend in de hand. Ten tweede, en dat is het belangrijkste, is de buitenvorm geoptimaliseerd voor goed gebruik en uitstekende hanteerbaarheid.

  Stroombaar. Dynamische bewegingen

  Het kookgereedschap komt uit Québec, het Franstalige deel van Canada, en is vervaardigd door een houtverwerker die veel ervaring heeft met handgereedschap dat geschikt is voor gebruik in stromen: De oorspronkelijke activiteit van het bedrijf is de vervaardiging van houten kano-peddels, maar de doorsnede van het hout in het kookgereedschap is zodanig ontworpen dat niet alleen de delen die tijdens het gebruik bijzonder worden belast, voldoende zijn gedimensioneerd. Het gereedschap ondersteunt ook een dynamische handbeweging bij het roeren in de pan of het draaien van voedsel in de pan. Het vormgeven van het massieve hout gebeurt nog steeds met de hand met behulp van een lintzaag en een slijpmachine. Er wordt Canadees esdoornhout uit de omgeving van het bedrijf gebruikt, dat na het schuren een oppervlaktebeschermende behandeling met witte olie krijgt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41521

   Met de grote lepel ook geschikt als opscheplepel. Materiaaldikte max. 2 cm. Lengte 27 cm, breedte 7 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen