Menu
Rathenower Lederwarenfabrik

Koffer koeienhuid

Rathenower Lederwarenfabrik
Koffer koeienhuid
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Te mooi om alleen voor reizen te zijn

  Een compacte, vormvaste - en bovendien uiterst aangenaam aanvoelende - koffer van sterk rundleer met een dikte van 2 mm. Op reis of thuis is het een veilige plaats om delicate voorwerpen zoals juwelen, scheergerei, cosmetische borstels of kammen op te bergen. Het is ook geschikt voor de kleine EHBO-kit, pipetten of pincetten en houdt, zelfs als je niet onderweg bent, naaiset, breinaalden of schrijfgerei en kwasten bij. De eenvoudige koffer is gemaakt in de beste zadelmakersstijl met randstiksels. Om ervoor te zorgen dat het zijn vorm en stabiliteit behoudt, wordt het gestanste leer nat gevormd in zijn uiteindelijke vorm, waarin het vervolgens door hardhouten blokken wordt vastgehouden totdat het is gedroogd. Het leer is aanvankelijk vrij licht van kleur, maar wordt snel donkerder en ontwikkelt na verloop van tijd het patina dat typisch is voor leer. Het is voorzien van het Manufactum logo op de achterkant van de kast.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43473

   Runderhuid (dikte 2 mm), herkomst Duitsland, plantaardig gelooid. Stalen drukknopen. Met Manufactum reliëf op de achterkant. Gemaakt in Duitsland. 22 cm breed, 3,5 cm hoog, 6 cm diep. Gewicht 80 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen