Menu

Klar Scheerzeep Navulling

Klassiek
Klar Scheerzeep Navulling
Klassiek
  € 24,90Basisprijs: € 226,36/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Klassiek: Met een citrusachtige, kruidige geur die afkomstig is van de beste parfumoliën uit Grasse.

  Klar Scheerzeepom bij te vullen.

  Precies hetzelfde formaat als de aluminium pot van de Klar Scheerzeepn en identiek in samenstelling: De supervette scheerzeep (pH-waarde 10,5) is gebaseerd op kokos- en olijfolie. Bij het opkloppen ontstaat een zeer fijn, romig schuim met een hoog zweleffect. Na het scheren neutraliseert een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld van Klar, de huid.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Scheerzepen en scheercrèmes

  Zeep lost de buitenste vetlaag van de baardharen op, zodat ze water kunnen opnemen en opzwellen. Tegelijkertijd zwelt het water ook de huid op, de baardharen gaan verticaal staan - en zijn dan klaar voor het scheren. Maar alleen een alkalisch (en niet pH-neutraal) romig schuim zorgt voor een goed zwellingseffect en een diepe, gladde en zachte scheerbeurt. Bovendien laat het schuim het mesje gemakkelijker over de huid glijden. Als voor het scheren een vochtige warme handdoek enkele minuten op de huid wordt gelegd, ondersteunt dit het gewenste effect. Na het scheren moeten alle zeepresten zorgvuldig van de huid en de scheerkwast worden verwijderd met lauw water. Een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld van Klar, neutraliseert de huid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27015

   Voor het vullen van de aluminiumkroes van de Klar Scheerzeep. Gemaakt in Heidelberg. 110 g stuk
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen