Klean Kanteen

Kinderdrinkfles roestvrij staal

Klean Kanteen
Kinderdrinkfles roestvrij staal
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Geoptimaliseerd voor kinderhanden

  De Duitse voedingsvereniging (DGE) raadt onze jongeren al aan voldoende te drinken - bij voorkeur water. Kinderen tot 4 jaar moeten dagelijks 720 ml drinken, kinderen tot 7 jaar 940 ml. Een gemakkelijk hanteerbare drinkfles is daarom een onmisbaar gebruiksvoorwerp, vooral op reis.
  De kinderdrinkfles van Klean Kanteen® van enkelwandig, roestvrij staal is speciaal ontworpen voor kleine handen: hij is niet te zwaar, zelfs als hij vol is, en is zo smal dat kinderen hem gemakkelijk kunnen vastpakken en vasthouden. Het zogenaamde Sport-Cap ontwerp van de sluiting maakt niet alleen morsvrij drinken kinderspel, maar de fles is ook geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Last but not least kan het materiaalvoordeel niet genoeg gewaardeerd worden: De robuuste roestvrijstalen fles is zelfs bestand tegen uit de buggy gooien - of onbedoeld eruit vallen - zonder problemen. En als de zandbak voor uw kind interessanter is dan de kinderwagen, wordt elke fles geleverd met een stofhoes voor het mondstuk.

  Klean Kanteen®. De Californische weg naar herbruikbaar

  Het Californische familiebedrijf Klean Kanteen® biedt met zijn roestvrijstalen verpakkingen schone alternatieven voor wegwerpbekers en -flessen. Wat begon met een drinkfles is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een breed repertoire aan verpakkingen voor het vervoer van voedsel, gemaakt zonder aluminium en bisfenol-A (BPA), maar van smaak- en geurneutraal roestvrij staal. In tegenstelling tot aluminium en kunststof reageert roestvrij staal, als inert materiaal, niet chemisch met voedsel en laat het ook geen deeltjes los. Vaten van roestvrij staal zijn uiterst stabiel en duurzaam, en ook hier hebben ze een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp. Klean Kanteen® laat haar producten in China vervaardigen en inspecteert de productiefaciliteiten daar regelmatig om ervoor te zorgen dat Klean Kanteen®'s milieuvriendelijke normen en eerlijke arbeidsrichtlijnen worden nageleefd. Als lid van 1% for the Planet doneert Klean Kanteen® ten minste één procent van de verkoop aan milieuprojecten of educatieve ondersteuning via non-profitorganisaties. Begin 2020 heeft het bedrijf zich aangesloten bij de non-profitorganisatie "Climate Neutral" om klimaatneutraal te worden. Dit moet worden bereikt door een combinatie van emissiereductie en compensatie. Een eerste, voor de klant zichtbare stap is de afschaffing van de verpakking.

  Niet alle staal is hetzelfde

  Klean Kanteen® gebruikt alleen 18/8 roestvrij staal, en dikker roestvrij staal, waardoor Klean Kanteen® producten veel sterker zijn dan sommige andere roestvrijstalen containers. Ze kunnen dus tegen een stootje, maar zijn toch licht genoeg voor onderweg. Het schroefdraad is ook grotendeels van roestvrij staal. Dit draagt bij tot de levensduur van de vaten. De flessendoppen zijn voorzien van afdichtingen van siliconen, die ook in de medische technologie worden gebruikt.

  Ronde hoeken. Brede draad.

  Om ervoor te zorgen dat de containers lang gebruikt kunnen worden, moeten ze ook gemakkelijk te reinigen zijn. Klean Kanteen® produceert ze daarom met afgeronde "hoeken" en gladde, brede draden. Binnenin is het oppervlak geëlektropolijst en zo glad dat vuil zich niet gemakkelijk hecht. En als er toch iets aan de binnenkant droogt, is het door de brede openingen gemakkelijk te bereiken. Een ander praktisch kenmerk: de roestvrijstalen bakken kunnen in de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206382

   Fles van 18/8 roestvrij staal, enkelwandig, gematteerd. Vaatwasmachinebestendig. Met sportdopsluiting (niet lekvrij): Schroefdop (Ø 4,4 × H 7,5 cm) van polypropyleen (BPA-vrij); mondstuk en afdichting van siliconen, geschikt voor de vaatwasser (in het bovenste mandje). Door de ventilatieopening sluit het mondstuk niet absoluut goed af, dus gelieve de fles rechtop te vervoeren. Gemaakt in China. Inhoud 355 ml. Hoogte 19,5 cm, Ø 6,5 cm. Vulopening Ø 45 mm. Gewicht 150 g.
   Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen