Littledeer

Keukentang Canadees Esdoorn

Littledeer
Keukentang Canadees Esdoorn
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Stroombaar. Dynamische bewegingen

  Het kookgereedschap komt uit Québec, het Franstalige deel van Canada, en is vervaardigd door een houtverwerker die veel ervaring heeft met handgereedschap dat geschikt is voor gebruik in stromen: De oorspronkelijke activiteit van het bedrijf is de vervaardiging van houten kano-peddels, maar de doorsnede van het hout in het kookgereedschap is zodanig ontworpen dat niet alleen de delen die tijdens het gebruik bijzonder worden belast, voldoende zijn gedimensioneerd. Het gereedschap ondersteunt ook een dynamische handbeweging bij het roeren in de pan of het draaien van voedsel in de pan. Het vormgeven van het massieve hout gebeurt nog steeds met de hand met behulp van een lintzaag en een slijpmachine. Er wordt Canadees esdoornhout uit de omgeving van het bedrijf gebruikt, dat na het schuren een oppervlaktebeschermende behandeling met witte olie krijgt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41523

   Filigraan kookgereedschap, gemaakt van een 2 cm dik stuk esdoornhout (herkomst Canada) en ook geschikt als serveerbestek aan tafel. Gemaakt in Canada. 31 cm lang, 5 cm breed. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen