Menu
Kaweco

Kaweco Supra Vulpen Messing

Messing - F
Kaweco
Kaweco Supra Vulpen Messing
Messing - F
  Messing
  € 92,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De juiste vulpen voor elke gelegenheid. De Kaweco Supra.

  Iedereen die veel met de hand schrijft, weet dat één en dezelfde pen meestal niet voor elke situatie even geschikt is: Soms is een handzaam, soms een steviger schrijfinstrument nodig. Voor een kort briefje, het schrijven van langere correspondentie of het ondertekenen van belangrijke documenten - de Supra vulpen van Kaweco, die onmiskenbaar verwant is aan het veel kleinere Kaweco model Liliput, overtuigt vooral door zijn brede gebruiksmogelijkheden. De pen, die uit vier delen bestaat (dop, voor- en achterstuk, middenstuk), kan naar wens in elkaar worden geschroefd en is dus variabel in lengte. Zo kan de statige vulpen voor officiële gelegenheden in een handomdraai - in dit geval in een handomdraai - worden getransformeerd tot een handig schrijfinstrument voor dagelijks gebruik of zelfs tot een compacte metgezel voor onderweg, die in gesloten toestand zelfs in een broekzak past. Deze variabele lengte onderscheidt de hier aangeboden Supra evenzeer van de kleinere Lilliput als de penpunt: de penpunt van de Supra is aanzienlijk groter. De penpunt is verkrijgbaar in vijf breedtes, die verschillende doelen dienen. De extra fijne versie (EF) is bijzonder geschikt voor vermeldingen in kalenders of tabellen, de versie met dubbele breedte (BB) voor handtekeningen. Behalve van het lettertype hangt het inktverbruik ook in grote mate af van de breedte van de penpunt. Om ervoor te zorgen dat er nooit een tekort aan inkt is, kan de pen, verlengd door het middenstuk, een tweede (reserve) patroon herbergen. Omdat de loop van gedraaid messing is gemaakt en onbehandeld is, kan deze een patina ontwikkelen, afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig. De dop heeft een interne schroefdraad; zo sluit hij de vulpen goed af of verlengt hij het schrijfinstrument.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12790

   Messing koffer. Roestvrij stalen punt, gepolijst. Plastic staartstuk. Penbreedte EF, F, M, B, BB. Gemaakt in Duitsland. Lengte gesloten 13 cm, met opgeschroefde kap en middenstuk 16,5 cm, met opgeschroefde kap 13 cm, met middenstuk 13,5 cm, zonder middenstuk 10 cm. Gewicht 39,5-51 g. Geleverd in een blikken doosje met een blauw inktpatroon.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen