Menu

Kaweco Speciaal Mechanisch Potlood Messing

0,5 mm vulling
Kaweco Speciaal Mechanisch Potlood Messing
0,5 mm vulling
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Onze specialiteit. Drievoudig voordeel.

  Onze reïncarnatie van de mechanische potloden die Kaweco in Heidelberg sinds 1910 produceerde en toen bekend stonden als mechanische potloden - ze werden aangeboden in een bijna onbegrijpelijke reeks varianten, waaronder de modellen "Rationell" en "Special" - kan u daar het een en ander over vertellen. De heruitgegeven Kaweco Special verschilt in verschillende opzichten van zijn voorganger. De loop is in ieder geval niet gemaakt van celluloid of eboniet, maar van duurzaam, hoogglanzend messing; het vroegere draaimechanisme heeft plaatsgemaakt voor een moderner en vooral stabieler push-action mechanisme met een loodreservoir; hierdoor is het mogelijk geweest een gum in te bouwen die bij slijtage kan worden vervangen. En het vulpotlood is verkrijgbaar in vier verschillende versies voor het gebruik van vier verschillende stiftdiktes - afhankelijk van het gewenste doel.

  Mechanische potloden

  Loodhouders, vulpotloden en mechanische potloden hebben twee belangrijke voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel: 1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bestemd zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en 2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22061

   Mechanisch potlood met doorvoermechanisme. Achthoekige loop en kopstuk van hoog gepolijst messing. Messing drukmechanisme. Lengte 14 cm. Gewicht 30 g. Met verwisselbare gum en 3 stiften van overeenkomstige dikte (versie met 2,0 mm stift zonder gum en met 1 stift). Geleverd in een blikken doosje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen