Menu

Kaweco Speciaal Aluminium Mechanisch Potlood

2.0 mm vulling
Kaweco Speciaal Aluminium Mechanisch Potlood
2.0 mm vulling
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Onze specialiteit. Drievoudig voordeel

  Onze reïncarnatie van de mechanische potloden die Kaweco in Heidelberg sinds 1910 produceerde en destijds bekend stonden als mechanische potloden - ze werden aangeboden in een bijna onbegrijpelijke reeks varianten, waaronder de modellen "Rationell" en "Special" - kan u daar het een en ander over vertellen. De heruitgegeven Kaweco Special verschilt in verschillende opzichten van zijn voorganger. In ieder geval is de loop niet gemaakt van celluloid of eboniet, maar van duurzaam, zwart geanodiseerd aluminium; het vroegere draaimechanisme heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdser en vooral stabieler push-action mechanisme met een stiftreservoir; hierdoor is het mogelijk geworden een gum in te bouwen die bij slijtage kan worden vervangen; en het vulpotlood is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen voor het gebruik van vier verschillende stiftdiktes - afhankelijk van het gewenste doel.

  Mechanische potloden

  Loodhouders, vulpotloden en mechanische potloden hebben twee belangrijke voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel: 1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bestemd zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en 2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43737

   Met voedingsmechanisme. Achthoekige behuizing, aluminium, zwart geanodiseerd. Messing kopstukken, zwart verchroomd. Messing drukmechanisme. Lengte 14 cm. Gewicht 15 g. Met verwisselbare gum en 3 stiften van overeenkomstige dikte (versie met 2,0 mm stift zonder gum en met 1 stift). Geleverd in een blikken doosje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu