Menu
Planto

Katoenen plukschorts

Planto
Katoenen plukschorts
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Oogst voorzichtig. Ambidexter.

  Als je van de ladder oogst, ben je goed uitgerust met dit plukschort: Het is ontworpen als een ruime tas en wordt direct op het lichaam gedragen. Zo heb je altijd beide handen vrij bij het plukken van fruit - of één hand om te plukken en één om vast te houden. Als je op de ladder staat, hoef je niet te schuifelen voor een plukbak die meestal altijd te ver weg hangt, want je draagt hem direct op je lichaam. Als u de twee karabijnhaken losmaakt, gaat de zak naar beneden open en kan hij gemakkelijk worden geleegd. Gevoelige gewassen - waaronder appels die voor de winter moeten worden opgeslagen - worden op deze manier zeer voorzichtig behandeld. Het principe komt uit de wijnbouw, waar tijdens de druivenoogst plukmanden worden gebruikt met een bodem van doeken die kunnen worden losgeknoopt - het gewas hoeft niet meer te worden aangeraakt wanneer het in grotere containers wordt overgebracht. In ieder geval kan het materiaal waarvan het schort is gemaakt een minder terughoudende behandeling verdragen: een katoenen canvas stof.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26248

   Gemaakt van 100% katoen. Met twee karabijnhaken en verstelbare nekband. Draagvermogen 7 kg. Lengte 43 cm, geopend 70 cm, breedte 37 cm. Gewicht 510 g. Geleverd zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen