Menu

Katoenen pluche rokken

Katoenen pluche rokken
€ 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voorzichtig oogsten. Ambidexter.

Bij het oogsten vanaf de ladder, bent u goed uitgerust met dit plukschort: Het is ontworpen als een ruime tas en wordt direct op het lichaam gedragen. Zo heeft u altijd beide handen vrij bij het plukken van fruit - of één hand om te plukken en één om vast te houden. Als u op de ladder staat, hoeft u niet meer te schooien voor een plukbak die meestal te ver weg hangt, want u draagt hem rechtstreeks op uw lichaam. Als u de twee karabijnhaken losmaakt, gaat de zak naar beneden open en kunt u hem gemakkelijk legen. Gevoelige gewassen - waaronder appelen die moeten worden opgeslagen voor de winter - worden op deze manier zeer voorzichtig behandeld. Het principe is afkomstig uit de wijnbouw, waar tijdens de druivenoogst plukmanden worden gebruikt met een bodem van doeken die kunnen worden losgeknoopt - het gewas hoeft dan niet meer te worden aangeraakt wanneer het in grotere containers wordt overgebracht. Het materiaal waarvan het schort is gemaakt, kan in ieder geval een minder sobere behandeling verdragen: een katoenen canvasstof.

Productinformatie

Artikel nummer 26248

Gemaakt van 100% katoen. Met twee karabijnhaken en verstelbare nekriem. Capaciteit 7 kg.
Lengte 43 cm, geopend 70 cm, breedte 37 cm. Gewicht 510 g. Geleverd zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu