Jupiter Küchenmaschinen

Jupiter Hand papavermolen

Jupiter Küchenmaschinen
Jupiter Hand papavermolen
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Slijpmachine van roestvrij staal.

  De bereiding van maanzaadpasta uit maanzaad is zeer succesvol met deze molen van Jupiter. Je moet wel wat kracht zetten om hem te bedienen, maar dan krijg je een maanzaadmengsel van precies de juiste consistentie, licht vochtig maar niet te nat. Jupiter houdt zich al sinds 1921 bezig met de productie van keukenapparatuur en het hoofdkantoor van het bedrijf is altijd in Zwaben gevestigd geweest. Tegenwoordig vindt de productie echter ook plaats in Tsjechië, waar onze handmolen vandaan komt. De slijpmachine is gemaakt van roestvrij staal, de slinger en de klembescherming zijn van kunststof.

  Bakaccessoires. Handbediende maanzaadmolen.

  Vers "gemalen" zijn de zaden van de maanzaadplant veel aromatischer en ook beter verteerbaar dan het gebruikelijke flauwe kant-en-klare mengsel dat in de supermarkt als bakingrediënt verkrijgbaar is - met een vers bereid maanzaadmengsel daarentegen wordt de maanzaadstrietzel met Kerstmis behoorlijk sappig en smakelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41958

   Handmolen voor maanzaad en andere oliehoudende zaden. Molen en trechter van roestvrij staal. Behuizing van wit plaatstaal. Spanwijdte voet 0,7-3,5 cm. Hoogte 21 cm, breedte 7 cm, lengte 17 cm. Gewicht 940 g. De handmolen kan uit elkaar gehaald worden om schoon te maken, maar is niet geschikt voor de vaatwasser.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen