Menu

Julienne sjaal

Julienne sjaal
€ 9,90
€ 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Fijngesneden in één bewerking.

Deze voordelige julienne dunschiller, waarmee u fijne groentereepjes kunt maken, is afkomstig van de fabrikant van de Rex economy dunschillers. Het heeft hetzelfde handvat en scherpe messen in de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Schilgereedschap: vraag naar toepassing.

De volgende pendelschillers verschillen vooral in ergonomisch opzicht: de Famos-schiller leidt u haaks op de schilrichting, terwijl de gepatenteerde schiller uit Zwitserland er evenwijdig aan wordt getrokken, net als de Rex, die ook uit Zwitserland komt. Het bijzondere aan de octrooischiller is dat hij tijdens het schillen de groenteschillen nog van het geschilde product afhaalt. Voor snel en kort werk, vooral bij grotere groenten, geven wij de voorkeur aan de Rex, omdat die scherper is en een bredere snijkant heeft. Als u een zak aardappelen moet schillen, raden wij de Famos aan: u kunt er vanuit de pols mee werken, wat op lange termijn minder pijnlijk is.

Productinformatie

Artikel nummer 79630

Roestvrij stalen handvat. Schilmesje van roestbestendig, gehard chroomstaal. Julienneblad van roestvrij chroomnikkelstaal. Lengte 11 cm, breedte 5 cm. Gewicht 20 g. Levering zonder decoratie.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu