Vilac

Jokari beukenhout

Vilac
Jokari beukenhout
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kabel tennis

  Dit ten onrechte vergeten spel gaat terug op het Baskische "pelota" (twee spelers slaan met ingezwachtelde of blote handen een rubberen bal tegen een muur). Jokari doet het zonder muur en is gemakkelijk voor de handen: de bal wordt met een 5 meter lange rubberen band aan een voetstuk bevestigd en met een beukenhouten knuppel teruggeslagen. En hoewel het oorspronkelijk is ontworpen voor twee spelers, kan het ook alleen worden gespeeld. In de jaren veertig en vijftig vond het steeds meer aanhangers, vooral in Engeland en de Verenigde Staten (onder andere met de schertsende naam "cable tennis"). Vandaag de dag geniet het spel nog steeds grote populariteit, vooral in Frankrijk, waar het bijna een cultstatus heeft bereikt.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Risico op wurging door lang snoer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 64352

   Voor 1-2 spelers. Gemaakt in Frankrijk. Beukenhouten racket, lengte 28 cm. Rubberen bal Ø 42 mm. Beukenhouten voet, hoogte 5 cm, breedte 8,5 cm, diepte 14 cm. Gewicht 400 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen