Menu
Kujaku Trading Company

Japanse snoeizaag lange steel

Kujaku Trading Company
Japanse snoeizaag lange steel
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Lichtgewicht, groot bereik.

  Met zijn lange steel is deze zaag ideaal voor het uitvoeren van snoeiwerk in bomen en struiken op al die plaatsen die met een gewone handzaag alleen met behulp van een ladder bereikbaar zijn. Het komt uit Japan en is, zoals al het snijgereedschap van daar, vooral één ding: extreem scherp. En, een tweede: extreem licht.

  Trek voor trek.

  Het lange blad snijdt, zoals gebruikelijk bij Japanse zagen, op de trek en "grijpt" dus stevig bij de zaagpunt in de door te zagen tak: Dit geeft een betere controle over het zaagproces. De positie van het zaagblad kan door middel van een kartelschroef traploos worden aangepast aan de groeivorm en -richting van de takken op elk moment - terwijl de persoon die de zaag bedient beide voeten stevig op de grond houdt. Wanneer het blad niet wordt gebruikt, kan het worden ingeklapt (ter bescherming van materiaal en mensen). Overigens dankt deze zaag zijn lichte gewicht aan het materiaal van het handvat: populierenhout is soepel en licht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66177

   Zaagblad van ongelegeerd gereedschapsstaal. Handvat van Japans populierenhout. Gemaakt in Japan. Lemmetlengte 36,5 cm, totale lengte 1,3 m (ingeklapt 90 cm). Gewicht 350 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen