Hofsattlerei Cosack

Jachttas koeienhuid

Hofsattlerei Cosack
Jachttas koeienhuid
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Laten we ze gelukkig gaan dragen.

  Wij hebben het niet gemaakt voor de jager uit de keurvorstelijke Pfalz, die typische details zou missen zoals de patroonhouder of de "kippengalg" waaraan het opgejaagde wild is bevestigd. In plaats daarvan hebben we de functionaliteit van klassieke jachttassen overgenomen en ons geconcentreerd op het essentiële. In combinatie met het robuuste materiaal koeienhuid is dit model, handgemaakt in een Westfaalse zadelmakerij, voorbestemd voor dagelijks gebruik. Van de achterkant tot de voorklep is het lichaam uit één doorlopend stuk leer gesneden; de leren riemsluiting met gesp is op de klep genaaid. Het hoofdvak biedt opbergruimte voor de dagelijkse gebruiksvoorwerpen, terwijl het kleinere voorvak (11,5 x 18 cm), waarvan de eigen klep stevig sluit met een cartridge-knop, gevoelige voorwerpen zoals een mobiele telefoon of portemonnee opbergt. Een opvallend detail zijn de rondgestikte lederen handvatten waaraan de verstelbare draagriem is bevestigd. Als u wilt, kunt u het als een jager doen en uw gebreide jas of mackintosh in deze beugels vastmaken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67969

   Runderhuid (dikte 2,5-3 mm), plantaardig gelooid, ongevoerd. Met een verstelbare draagriem, lengte 1,28-1,37 m, breedte 2 cm. Gemaakt in Duitsland. 25 cm breed, 20 cm hoog, 8 cm diep. Gewicht 670 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen