Metalgo

Italiaanse ketel Lignum

Elegantie
Nieuw
Metalgo
Italiaanse ketel Lignum
Elegantie
  Elegantie
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Winnende vorm

  Een waterkoker kan er zo stijlvol uitzien. Deze komt uit Italië, van de basis tot de schenktuit. De waterkoker zelf is volledig gemaakt van roestvrij staal (inclusief antikalkfilter) - er komt dus geen druppel water in contact met plastic tijdens het kookproces. De zwarte verf is alleen aan de buitenkant aangebracht, de binnenkant blijft ongelakt. Het handvat en de dekselknop zijn gemaakt van glad geschuurd kersenhout, wat voor extra elegantie zorgt. De waterkoker met verborgen verwarmingselement is vervaardigd in Duitsland aan de Piemontese kant van het Lago Maggiore. Het productiebedrijf is sinds 1963 gespecialiseerd in de verwerking van roestvrij staal. Het begon allemaal met kook- en keukengerei - dus het was niet meer dan logisch om het productrepertoire uit te breiden met theeketels.

  Water en theeketels. In een oude vorm voor een goede reden.

  Onze waterkokers hebben niet voor niets een zeer traditionele vorm: ze moeten grote hoeveelheden water snel en energiebesparend verwarmen. Dit betekent voor hun lichaamsvorm: weinig bovenoppervlak, maar een groot basisoppervlak, omdat de warmte over het basisoppervlak naar binnen stroomt (zoals gewenst), maar over het oppervlak weer naar buiten straalt (ongewenst). Anders: een hoge schenktuit om te voorkomen dat het borrelende water eruit spat, en een stevig handvat om de ketel stevig vast te houden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209263

   18/8 roestvrij staal, kersenhouten handvat en dekselknop. Opgenomen vermogen 2000 tot 2400 watt. Inhoud 1,7 liter. Ø basis 19 cm, breedte 20 cm. Hoogte 29 cm. Gewicht 1,2 kg (waterkoker), totaal gewicht 1,5 kg. Kabellengte 75 cm. Veiligheidsstekker (type F). Met kabelgeleider in de voet.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen