Menu

Insectenval glas mondgeblazen

Insectenval glas mondgeblazen
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

In de zomer rustig op het terras zitten

Als de wespen en vliegen in augustus zoemen, kan het soms nuttig zijn om een insectenvalpotje zoals dit bij de koffietafel te zetten. De grote pot wordt gevuld met een lokstof (suikeroplossing aangezuurd met azijn voor wespen, azijnoplossing voor fruitvliegen) en de insecten volgen die. Ze vliegen van onderaf de pot in en blijven gevangen totdat ze - wanneer de cake is opgegeten - worden bevrijd door de kurk aan de bovenkant eruit te trekken.

Productinformatie

Artikel nummer 30565

Hoogte 17 cm, Ø 13 cm. Gewicht 550 g. Omdat ze mondgeblazen zijn, kunnen er kleine maatafwijkingen in deze glazen zitten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu