Decor-Spielzeug

Houten puzzel sprookje

Roodkapje
Decor-Spielzeug
Houten puzzel sprookje
Roodkapje
  Roodkapje
  € 54,90
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Sprookjesachtige vingeroefening. In het grijpen en grijpen

  Het bevorderen van de fijne motoriek en visuele waarneming, het ontwikkelen van intrinsieke motivatie, concentratievermogen en geduld - er zijn talloze goede redenen waarom puzzels zo'n grote educatieve waarde hebben. Grijpen en grijpen liggen hier naast elkaar. En laten we één ding niet vergeten: het plezier van het spel. Dit plezier is natuurlijk des te groter wanneer de puzzel, dankzij zijn stevige constructie, bestand is tegen de pogingen van het kind om te grijpen en te passen - hoe ongeoefend het aanvankelijk ook is.

  Deze puzzel van massief berkenhout buigt niet, zodat de afzonderlijke stukken ook bij veelvuldig gebruik blijvend in elkaar passen, en geeft het kind bovendien het bijzondere, aangename gevoel van het natuurlijke materiaal. De nauwkeurige lasersnede zorgt voor een optimale pasvorm. De motiefrand, die stevig aan de basisplaat is bevestigd, voorkomt dat de reeds geplaatste stukjes weer wegglijden; het gevoel van voldoening wanneer afzonderlijke puzzelstukjes correct zijn geplaatst, blijft zo behouden. Last but not least: een motief uit de belevings- en gedachtewereld van het kind stimuleert het kind om de puzzel van het samenzijn op te lossen - sprookjesmotieven zijn daarom ideaal om jongere kinderen kennis te laten maken met legpuzzels, vooral als ze zo artistiek in beeld zijn gebracht als deze. Wat vooral leuk is aan onze versie en enorm nuttig voor de allerkleinsten, is dat de puzzelstukjes zogenaamde whimsies bevatten - centrale figuren zijn niet in stukken gesneden. De vos is onmiddellijk herkenbaar en begrijpelijk als vos, de wolf als wolf. Dit maakt het gemakkelijker voor het kind, vooral in het begin van zijn of haar puzzelcarrière, om de afzonderlijke plaatjes samen te voegen tot het algemene motief. En tenslotte, zodat het kind onderweg zijn spannende puzzelspel niet hoeft te missen, maakt de stevige afdekplaat verliesvrij vervoer van plaats naar plaats mogelijk (of veilige opslag tot de volgende speelse toegang).

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205150

   Berkenhout (herkomst Rusland), bedrukt in kleur. Breedte 35 cm, hoogte 26 cm, dikte 1 cm. Gewicht 600 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen