bena

Houten blokken

(35-delig)
bena
Houten blokken
(35-delig)
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijk beukenhout. Natuurlijke speelvreugde

  Al meer dan een halve eeuw spelen jong en oud enthousiast met de knobbelige bouwstenen. Het spreekt vanzelf dat de mensen wier naam niet genoemd mag worden, een bijna ingenieus bouwsteenprincipe hebben gepopulariseerd. Het in elkaar zetten van de vierkante bouwstenen in alle denkbare vormen, zelfs in bollen, is minstens zo fascinerend als de kwadratuur van de cirkel. Maar het feit dat de bouwstenen van You-Know-Who van plastic zijn, is lange tijd een struikelblok geweest in de plasticvrije kinderkamer.

  Met deze bouwstenen van beukenhout kan het speelplezier zich op natuurlijke wijze ontvouwen. De Sauerlandse fabrikant hecht er veel waarde aan dat het beukenhout uit de regio komt, zo mogelijk ook uit het Sauerland. Beukenhout is buitengewoon robuust en geeft de bouwstenen niet alleen stabiliteit, maar ook een zekere flexibiliteit, zodat ze zonder problemen kunnen worden geplaatst. Het onbehandelde oppervlak van het hout laat de natuurlijke nerf zien en biedt samen met de afgeronde randen een bijzonder aangenaam gevoel. Dit betekent dat niet alleen de materiaalkeuze duurzaam is, maar ook de stimulans om de houten bouwstenen steeds weer op te pakken, te voelen en er vrij mee te spelen.

  De kwadratuur van de cirkel. Binnen handbereik

  Van eenvoudig tot uitdagend, er zijn net zo weinig grenzen aan de fantasie bij het spelen met de houten bouwstenen als aan de combinatie- en ontwerpmogelijkheden. Toren of brug, schaap of herder, robot of starfighter: zoals kenmerkend is voor de functionele klembouwsteen met buizen aan de onderkant en knoppen aan de bovenkant, kan elk blok aan elk ander worden gekoppeld.

  Om een voorbeeld te geven: een achtkantsteen heeft 2 × 4 draadeinden. Terwijl twee achtpuntige stenen op 24 manieren kunnen worden gecombineerd, bieden zeven achtpuntige stenen precies 85.747.377.755 mogelijke combinaties - een getal dat zuiver wiskundig is, maar met behulp van de verbeelding nauwelijks te bevatten. De kwadratuur van de cirkel is hier misschien bijna binnen bereik... Over bereiken gesproken: De grootte van de afzonderlijke houten stenen komt overeen met een optimaal gemiddelde dat zowel voor kinderhanden als voor volwassen vingers geschikt is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204748

   De 35-delige set bestaat uit 25 achtstenen (4,8 × 2,4 × 2,8 cm) en 10 vierstenen (2,4 × 2,4 × 2,8 cm). Onbehandeld beukenhout (herkomst Duitsland). Geleverd in een katoenen zak.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen