Denk Keramische Werkstätten

Hommel Nestkast Graniet Keramiek

Denk Keramische Werkstätten
Hommel Nestkast Graniet Keramiek
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  De winkel bruist! Aan de soort aangepaste nesthulp voor hommels

  Hommels zijn echte uithoudingskunstenaars. Ze brengen tot 18 uur per dag in de lucht door - en in die tijd gaan ze naar wel 1000 bloemen. Als bestuivende insecten zijn ze van onschatbare waarde voor onze gewassen. Niet alleen overtreffen ze vaak de prestaties van (honing)bijen. Ze zijn ook heel vroeg op pad, wanneer het voor vele anderen (waaronder wij mensen) nog veel te koud is. Overdag zijn temperaturen van -5 °C geen probleem voor deze temperatuurgevoelige zoemers, en in tegenstelling tot hun soortgenoten gaan ze ook bij regenachtig weer de lucht in. Onze nestkast van vorst- en klimaatbestendig, schimmelvrij granietkeramiek wordt bovengronds geplaatst en biedt de hommelkoninginnen, die in het voorjaar uitzwermen op zoek naar nesten, een optimale nestgelegenheid. Een stabiele bodemplaat beschermt tegen kou en vocht van onderen; de ingesloten nestwol van Kapok-natuurvezel, waarin de dieren hun eieren kunnen leggen, zorgt voor extra comfort. Het halfronde bovendeel past goed. En als u zich verbaast over de signaalblauw geschilderde deur met het kleine toegangsgaatje: de kleur is bewust gekozen, want het is bekend dat hommels voor blauw vliegen. Daarom moet u niet zuinig zijn met blauwbloeiende, nectarrijke bloemen in uw tuin als u hommels wilt aantrekken.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 207956

   Gemaakt van Granicium® (granietkeramiek) en vorstbestendig. Ø 27 cm, hoogte 16 cm. Ingangsgat Ø 1,6 cm. Gewicht 5,5 kg. Levering inclusief nestwol van kapok (bijgevoegde hoeveelheid voldoende voor ongeveer 5 seizoenen).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen