Hack Lederware

Herenjas van Paardenleer Pull-up

Bruin
Hack Lederware
Herenjas van Paardenleer Pull-up
Bruin
  Bruin
  € 1.199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Karakter stuk. Pull-up paardenhuid jas

  Een karaktervol pull-up leer is het buitenmateriaal van deze jas van Hack. Het is paardenleer, d.w.z. afkomstig van de borststreek van de dieren. Hack verwerkt alleen aniline geverfde goederen, waarbij natuurlijke sporen in het leer zichtbaar blijven. Bovendien zal het vettige leer bij het dragen snel een sterk patina ontwikkelen. Een lichte maar warme stof van zuivere Shetlandwol van Mallalieus of Delph wordt gebruikt als rompvoering, terwijl de viscose mouwvoering het aantrekken van de jas vergemakkelijkt. Aan de buitenkant heeft de heuplange leren jas twee zijzakken met biezen, terwijl er aan de binnenkant twee zakken in de leren facings zijn gezet - de kleinere is verticaal in de voorkant op borsthoogte gezet, terwijl de ruimere iets lager en horizontaal is gezet. De messing rits sluit helemaal tot aan de halsring.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69257

   Paardenleer (dikte ca. 1 mm), chroomgelooid. Lichaamsvoering 100% scheerwol, mouwvoering 100% viscose. Twee paspelzakken, twee binnenzakken. Messing ritssluiting. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 67 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen