Tellason

Heren Jeans Sheffield

Denim
Tellason
Heren Jeans Sheffield
Denim
  Denim
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Recht toelopend. Gemaakt van Japans denim

  Tellason beschrijft de snit van deze jeans als "straight tapered". Dit betekent dat de broekspijpen recht zijn gesneden tot aan de knie en vanaf daar iets taps toelopen tot aan de zoom. Deze snit is ideaal voor mensen die van een comfortabele pasvorm houden maar niet zo'n brede voetwijdte willen. De hogere taille draagt ook bij aan het comfort. De opvallende 14,75 oz denim komt van Kaihara Mills in Japan, een van de topadressen voor dergelijke stoffen. De leren patch komt van Tanner Goods in Portland, Oregon. De broek sluit met een sluiting en knoop, de zakken zijn gerangschikt in klassieke 5-pocketstijl, met versterkte achterzakken en zakzakken van extra zware stof. De broeken zijn gesanforiseerd, zodat ze slechts minimaal krimpen als ze gewassen worden.

  Tellason. Hoogste kwaliteit uit Californië

  Achter Tellason, gevestigd in San Francisco, staan Tony Patella en Pete Searson. Beiden brengen een behoorlijke hoeveelheid ervaring mee: Voordat zij een paar jaar geleden voor zichzelf begonnen en sindsdien een goede naam hebben opgebouwd met hun eigen merk, waren zij al twee decennia werkzaam in de kledingindustrie als confectionair. Zij ontwikkelen authentieke kledingstukken waarvan de rolmodellen vaak in de werkwereld te vinden zijn. Bij het samenstellen van kledingstukken maken zij graag gebruik van beproefde en karaktervolle stoffen, bijvoorbeeld denim uit Japan of stoffen voor gildekleding uit Duitsland.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209781

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Lederetiket. Metalen knopen en studs. Gemaakt in de VS. Denim 14.75 oz.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen