Kreiselmanufaktur Mader

Hennep Springtouw Kersenhout Handgrepen

Kreiselmanufaktur Mader
Hennep Springtouw Kersenhout Handgrepen
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gesprongen uit de boksring

  Wanneer de meeste mensen een springtouw zien, denken ze waarschijnlijk aan de boks- (en film)legendes van weleer, die onvermoeibaar trainen voor de volgende wedstrijd - of aan hun kindertijd, toen ze op het schoolplein de Double Dutch probeerden en ermee sportten. Wat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt als een effectief trainingsmiddel in het boksen heeft nu zijn weg gevonden naar de training van vele sporten, en wel om een goede reden. Vooral uithoudingsvermogen en coördinatie - die in het begin vaak de grootste uitdaging lijken - kunnen met weinig tijdverlies worden getraind: Probeer twee minuten achter elkaar te springen. Je zult al snel merken dat niet alleen de benen worden belast (en je buiten adem raakt), maar dat tegelijkertijd het bovenlichaam, de schouders en de armen moeten samenwerken. De fabrikant van dit springtouw houdt zich vooral bezig met de productie van tollen, die allemaal te herkennen zijn aan een streep die in het hout is gebrand op de evenaar van de tol. De handvatten van de springtouwen van de Kreiselmanufaktur Mader vertonen ook dit "merk". Ze zijn gedraaid van onbehandeld kersenhout met een goede grip en liggen daardoor goed in de hand. Het touw is bevestigd aan het binnenste gedeelte van het handvat - een cilinder van beukenhout - dat scharniert zodat het touw gemakkelijk en gelijkmatig kan zwaaien, waardoor de gekroonde vorm in het midden nog wordt versterkt. De henneptouwen zijn afkomstig van een lang gevestigde Weense fabrikant van touwen en netten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60538

   Handgrepen kersenhout, geolied, kogelvormig. Touwhennep. Touwhouder beukenhout. Geschikt voor hoogtes van 1,65 tot 1,75 m. Gemaakt in Oostenrijk. Totale lengte 2,7 m. Gewicht 270 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen