Menu

Hefboom notenkraker massief hout

Hefboom notenkraker massief hout
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  leeverbaar vanaf eind december, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Eenvoudig noten kraken

  Het gebruik van deze notenkraker vergt weinig inspanning. Walnoten of hazelnoten kunnen fijn gedoseerd en voorzichtig uit de dop worden gehaald, terwijl de pitten intact blijven. In de residukamer verzamelen zich stukjes huls, die gemakkelijk te legen zijn: gewoon de bodem van de kamer een beetje open trekken. Gemaakt in een werkplaats voor gehandicapten in Bielefeld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200948

   Gemaakt van gestoomd en geolied beukenhout. Zijpanelen geolied esdoornhout. Bodemplaat berkenmultiplex geolied. Draaikoppeling van staal. Hoogte 15 cm, lengte 34 cm, breedte 17 cm. Gewicht 1,7 kg. Niet voor amandelen of pecannoten.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu