Menu
Calder s.n.c.

Hamburgerpers van gegoten aluminium

Calder s.n.c.
Hamburgerpers van gegoten aluminium
  € 25,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In goede staat.

  Met dit handige gebruiksvoorwerp wordt in twee stappen een perfect gevormde vleespastei gemaakt: het vleesmengsel wordt in het onderste gedeelte van de pers gelegd, vervolgens wordt het bovenste gedeelte erop gelegd en met behulp van de bajonetsluiting vastgezet. De hamburgerpers van gegoten aluminium en roestvrij staal komt van een Italiaans metaalbewerkingsbedrijf dat al 50 jaar keukengadgets produceert aan het Ortameer in Piemonte. Zelfs in de begindagen waren zij betrokken bij een product dat inmiddels een Italiaanse klassieker is geworden: Zij produceerden onderdelen voor de Moka Express van Alfonso Bialetti, de alomtegenwoordige Italiaanse espressopot met de gefacetteerde aluminium behuizing voor het keukenfornuis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69202

   Tweedelig. Lichaam gegoten aluminium. Kom roestvrij staal 18/10, diepgetrokken. Hoogte 10 cm, Ø 10 cm. Gewicht 320 g. Stop het lichaam niet in de vaatwasser. De kom is vaatwasmachinebestendig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen