Hack Lederware

Hack heuptasje koeienhuid

Bruin
Hack Lederware
Hack heuptasje koeienhuid
Bruin
  Bruin
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ze is weer terug. Slank en rank in gewaxt leer

  Nadat de fanny pack in de jaren tachtig en begin jaren negentig grote populariteit genoot en alomtegenwoordig was, vooral op de heupen van veel toeristen, verdween hij lange tijd in de vergetelheid. Dat had zeker ook te maken met het feit dat het niet op elke heup een sieraad was, wat vaak meer te maken had met het materiaal en de vorm dan met de drager. Deze praktische en ook meer dan aantrekkelijke fanny pack van ongelooflijk soepel rundleer komt van Hack in Keulen. Het oppervlak is in de was gezet, wat het niet alleen een bijzondere uitstraling geeft, maar het ook (met mate) beschermt tegen milieu-invloeden zoals zon en wind. Het mooie patina dat typisch is voor leer kan zich echter in de loop der tijd en bij gebruik ontwikkelen.

  In tegenstelling tot zijn voorgangers uit het vorige millennium heeft het een zeer slank ontwerp met een hoofdvak dat taps toeloopt naar de bodem, zodat het niet opdringerig is en dus onopvallend onder een jas kan worden gedragen. Dankzij de 7 cm diepte aan de bovenkant van het deksel past het nog aardig. Een ander goed beveiligd ritsvak, dicht bij het lichaam, bevindt zich op de rug (onbevoegden moeten deze plaats eerst ongemerkt bereiken). Bijzonder praktisch: de fanny pack kan ook over de torso of gewoon over de schouder worden gedragen, tot op zekere hoogte zonder naam of plaats - de draagriem is daarvoor lang genoeg en kan dankzij de gesp snel worden versteld. De achterkant van de fanny pack is versterkt met hetzelfde sterke leer als de riem, zodat hij in vorm blijft, of hij nu op de heup of over de schouder wordt gedragen.

  Hack Lederware. Duurzaam en met patina

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en tassenmaker met een eigen atelier in Keulen. Al meer dan 30 jaar werkt hij in zijn atelier uitsluitend met leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië en met sterk canvas om slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires te maken. Het leer wordt verwerkt zonder verdere afwerking, oneffenheden worden niet verhuld door kleur, zodat het oppervlak open poriën blijft en de structuur herkenbaar blijft. Bovendien kan zich op zo'n leer na verloop van tijd een prachtig patina ontwikkelen. Het leer wordt afgewerkt in het hoofdkantoor van Hack in Keulen of in een Pools partnerbedrijf.

  Let op:

  Let op: de tas is ongevoerd verwerkt, de velourszijde aan de binnenkant kan daarom, net als bij andere leersoorten, aanvankelijk wat pluizen of schuren. De kleur aan de buitenkant kan afgeven op lichtgekleurde kleding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200690

   Runderhuid (dikte 1 mm), chroomvrij gelooid, herkomst Italië. Ongevoerd. Ritsen met lederen rits, klinknagels en metalen sluitingen. Riem van stevige, open runderhuid (dikte 3 mm, plantaardig gelooid, herkomst Duitsland) met schone, gladde randen, breedte 2 cm, lengte 70-85 cm, max. omtrek (incl. tas) 120 cm, verstelbaar in 7 posities door middel van een gesp. Gemaakt in Duitsland. Kleur Braun. Breedte 30 cm, hoogte 15 cm, diepte 7 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen