Menu
PROLANA

Gymnastiekmatje katoen

Terracotta
PROLANA
Gymnastiekmatje katoen
Terracotta
  Terracotta
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Niet alleen voor yoga en gymnastiek

  Deze yoga- en gymnastiekmat is ook een fatsoenlijk noodbed. De vulling bestaat uit een 4 cm hoog naaldvlies. Bij het naaldvlies wordt het vlies mechanisch gebonden, waardoor het zeer dicht, scheurvast en toch soepel is. En omdat het ook gestikt is, behoudt het zijn vorm op lange termijn. De buitenhoes is gemaakt van sterke, slijtvaste half-panamastof en is wasbaar tot 40 °C. Het katoen voor het overtrek, de vulling en de tijk is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67245

   Bekleding half panamawol, 100% katoen, basisgewicht 290 g/m². Vulling naaldfleece, 100% katoen, binnenhoes jersey, 100% katoen. Met plastic rits en 2 bindriempjes. Lengte 200 cm, breedte 80 cm. Ø 30 cm opgerold. Gewicht 4,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen