Menu
Güde

Güde koksmes (lemmetlengte 20,5 cm)

POM
Güde
Güde koksmes (lemmetlengte 20,5 cm)
POM
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Koksmes (Couteau de Chef).

  Het keukenmes bij uitstek; je kunt er - onder andere - vlees mee snijden - vis schubben - groenten raspen - uien snijden - peperkorrels pletten en nog veel meer.

  Het moet groot zijn, dan ondersteunt het de verschillende bewerkingen alleen al met zijn gewicht. De perfecte hantering van dit universele gereedschap wordt bereikt na enige oefening: pak het handvat altijd met alle vingers vast en druk de duim tegen het lemmet. Bij het maken van een wiegsnede (voor het wegen van kruiden) wordt de afgeronde punt van het mes met de ene hand op het werkvlak gedrukt, terwijl de andere hand het mes in een boog op en neer leidt.

  Kantoor- en koksmessen.

  De meest veelzijdige messen zijn het kleine officemes (couteau d'office) en het grote koksmes (couteau de chef) met stijve lemmeten die ver uit de bolster steken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13067

   Lengte lemmet 20,5 cm. Gewicht 310 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen