Menu

Grillpincet roestvrij staal

Grillpincet roestvrij staal
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Precisie gereedschap.

  Een goede pincet is gemakkelijk met één hand te gebruiken, zorgt voor een stevige, precieze greep en een stevige grip. Deze roestvrijstalen pincetten brengen op de grill wat precisiewerkers op kleine schaal zo waarderen. Het gebruiksvoorwerp wordt geproduceerd door Asket in Solingen, een fabrikant die verder gespecialiseerd is in de productie van kleine instrumenten en tangen voor goudsmeden, juweliers en elektronica.

  De ribbels aan de binnenkant van de punt zorgen ervoor dat de lange pincet - het is griltang, braadkeerder en (serveer)vork tegelijk - altijd alles in zijn greep houdt: Worstjes, vlees of vis, kaas, groenten... De vingers van de hand rusten altijd slipvrij op de buitenste grijpvlakken en dankzij de lengte van de pincet is er altijd een gepaste afstand tot de warmtebron rond de barbecue.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68769

   18/10 roestvrij staal (roestvrij), geschikt voor de vaatwasser. Het pincet met afgeronde, aan de binnenkant geribbelde punt en geribbelde greepvlakken opent tot 3,5 cm. Gemaakt in Duitsland. 30,5 cm lang, 1,2 cm breed. Tip breedte 0,5 cm. Gewicht 110 g. Geleverd zonder pan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen