Menu

Greenbelts® rugzak

Greenbelts® rugzak
  € 389,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Strakke lijnen, open randen, zacht leer. Rugzak van Greenbelts®.

  Het broertje van onze Greenbelts® draagtas - voor de rug. Het zachte en soepele, maar zeer sterke leer is opnieuw opengewerkt en ontworpen met dezelfde strakke lijnen die kenmerkend zijn voor Greenbelts®. Doorstiksels aan de randen van de band, het deksel en het lichaam geven extra vorm en zijn het enige decoratieve kenmerk, samen met de bevestigde sluiting. Het deksel verbergt de kliksluiting, waardoor de tas gemakkelijk en snel kan worden geopend en gesloten. Ten slotte verschillen deze rugzak en de tas alleen in de kleur Braunen de vorm van de sluitingen, want ook de indeling van het interieur is vrijwel gelijk: twee grote binnenvakken bieden plaats aan documenten tot A4-formaat; in de fladderwand zijn een klein steekvakje en een ritsvak geïntegreerd. De achterkant heeft nog een zakje met rits.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Let op:

  Let op: de tas is ongevoerd verwerkt, de velourszijde aan de binnenkant kan daarom, net als bij andere leersoorten, aanvankelijk wat pluizen of schuren. De kleur aan de buitenkant kan afgeven op lichtgekleurde kleding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 29211

   Runderhuid (dikte 2,2 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Ongevoerd. Kleur Braun. Metalen beslag en kliksluiting, deze laatste is niet afsluitbaar, daarom wordt geen sleutel meegeleverd. Plastic ritsen met metalen slider. Met één draaggreep (dikte 3 mm) en dubbele, in 7 posities verstelbare draagriemen (dikte 3 mm), breedte 3 cm, max. lengte 85 cm. Gemaakt in Duitsland, breedte 30 cm, hoogte 32 cm, diepte 10 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen