Menu

Grafietstiften 1,18 mm

(12 stuks)
Grafietstiften 1,18 mm
(12 stuks)
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  De schrijfvulling: 1,18 mm.

  Er zijn ontberingen die je pas voelt als ze voorbij zijn. Dat ondervindt een handboekschrijver die vaak schrijft als een vullinghouder met de oude 1,18 mm vulling, die al tientallen jaren nauwelijks meer verkrijgbaar is, weer in zijn hand valt. Hoe werkte het vroeger? Met de altijd krasse, snel afbrekende 0,7 mm vulling of, als het te bont werd, met de 2 mm vulling die veel te vettig was voor puur schrijfwerk en daarom telkens geslepen moest worden. Vooral als je klein maar leesbaar wilde schrijven in roosterformulieren of op indexkaarten van klein formaat, werkte het echt niet. Voor schrijfinstrumenten die dit gebrek tegengaan, bieden wij ook hier weer de bijpassende 1,18 mm grafietvullingen.

  Gemaakt van grafiet: navulpunten.

  Dat stiften voor vulpotloden van grafiet en niet van polymeren worden gemaakt, is geenszins vanzelfsprekend, en in de kleinste formaten zelfs een absolute zeldzaamheid. Deze aanwijzingen zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79566

   Vullingen gebakken uit grafiet. Hardheid HB. 12 stuks in glazen buis. Ø 1,18 mm, lengte 3 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu