Menu

Glazen rietje Rietje

(set van 6)
Gebogen
Glazen rietje Rietje
(set van 6)
Gebogen
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Weg met plastic rietjes: Dit drinkrietje van glas is gemaakt van een zeer breukvast en hittebestendig materiaal. Glas is ook voor deze toepassing een verstandig, hygiënisch en herbruikbaar materiaal. In rechte of schuine vorm voor koude en warme dranken. Met schoonmaakborstel. Vaatwasserbestendig.

  Kenmerken:

  MOUTH FEEL Zachte afgeronde drinkopening met ideale diameter voor alle dranken.VEILIG Dikwandig glas, professioneel geproduceerd en strak afgewerkt met dubbele kwaliteitscontrole. Intuïtief, veilig in gebruik.CIRCULAR Glas en verpakking 100% recycleerbaar. Kan worden weggegooid en gerecycled in de glasbak.STABIEL Stevig speciaal glas, 100% geproduceerd en verwerkt in Duitsland.FAIR & SOCIAL Grondstof uit duurzame bronnen. Samenwerking met mensen met een handicap. Bespaart plastic en maakt bovendien schoon.DISHWASHER SAFE Eenvoudig en snel te reinigen in de vaatwasser of met bijgeleverde borstel. In een mum van tijd weer hygiënisch fris en klaar voor hernieuwd gebruik!

  Productinformatie

  Artikel nummer 206218

   Materiaal: Kolf: speciaal glas, Borstel: metaaldraad met varkenshaar
   Bent
   Afmetingen: Buitenkant: Ø 1 cm, binnenkant: Ø 6 mm × L 23 cm
   Gewicht: 150 g (set)
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu