Menu
LEDA

Gietijzeren vuurkorf

LEDA
Gietijzeren vuurkorf
  € 569,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Kampvuur of barbecue

  Van LEDA in Oost-Friesland: Een gietijzeren vuurkorf, diepbraun gelakt en met zijn gewicht van 40 kg enorm stabiel, waarin u twee meegeleverde gietijzeren platen plaatst. In de laagste stand kunt u dan de mand met houtblokken stoken - een flakkerend, knapperend kampvuur voor tuin en terras. Als u de platen in de middelste stand zet, kunt u ook houtskool gebruiken en wordt de vuurkorf een barbecue, die al geschikt is voor het bereiden van aardappelen in de schil of brood op stokjes. Maar u kunt er ook een "echte" grill van maken door geschikte grillroosters aan te schaffen en de daarvoor bestemde bovenste steun te gebruiken: De afmetingen van de korf komen overeen met een formaat waarvoor de handel verschillende geschikte roosters aanbiedt. Hiervoor hebben wij als accessoire een voedselveilige geëmailleerde plaat waarop u mager vlees, vis of groenten kunt bereiden of een kookpot kunt plaatsen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89871

   Gietijzer, braun gelakt. Lengte 55 cm, breedte 33 cm, hoogte 52 cm. Gewicht 40 kg. De vuurkorf wordt geleverd in twee dozen; de montage vereist slechts een schroevendraaier en een paar minuten tijd. Levering zonder inhoud en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen