M.P.A. - Manufacture des Production

Geweven draadmand

Middel
M.P.A. - Manufacture des Production
Geweven draadmand
Middel
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Fabriqué en France. Stevige oogstmand

  Ooit bedoeld voor een specifiek doel - om de appels tijdens de oogst vast te houden voor de nieuwe cider in de nazomer - wordt deze mand vandaag de dag nog steeds in Frankrijk gemaakt. Maar niet in Normandië, maar in Bretagne, waar het producerende familiebedrijf tientallen jaren geleden naartoe verhuisde en zijn repertoire van tuinmanden uitbreidde met visvallen en manden voor het vissen en oogsten van schelpdieren. Het basismateriaal blijft altijd hetzelfde: een net van veerkrachtig draad dat uitvoerig is gespannen in een stevig raamwerk van nog sterker draad. Op die manier ontstaat een zeer duurzame, permanent ongevoelige container voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het handvat is gemaakt van beukenhout.

  Wie cultiveert zal ook oogsten

  Daarom bieden wij de mand in verschillende maten aan. De kleine mand is bijvoorbeeld ook perfect voor kinderen. Ze kunnen het gebruiken om de groenteoogst van hun tuinbed (wortels, radijsjes, komkommers, sla ...) in op te bergen of om hun tuinhandschoenen en gereedschap in te vervoeren. Het is gemaakt als een grote. Het kan comfortabel worden gedragen aan het handvat en is niet te zwaar, zelfs voor jongere kinderen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89650

   Thermisch verzinkt draadgaas in een frame van gegalvaniseerd draad. Greep ook van gegalvaniseerd draad, met beukenhouten handvat. Gemaakt in Frankrijk.

   Velghoogte 15,5 cm. Lengte 43 cm, breedte 26 cm. Gewicht 900 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen