Menu

Geur degustatie set

Exclusief
Geur degustatie set
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Voor een vergelijkende proef stelde de Eisch glasfabriek in het Beierse Woud deze proefset samen voor Manufactum. Uiterlijk zien beide mondgeblazen glazen er hetzelfde uit. Hun vorm volgt ook de gebruikelijke vorm van een proefglas. U zult een verschil merken wanneer u eruit drinkt, want een van deze glazen heeft een speciale oppervlaktebehandeling ondergaan die bij Eisch is uitgevoerd. De zogenaamde Sensisplus-golf is in staat de sensorische en smaakindrukken tijdens het proeven te intensiveren.

  Proeven - en vergelijken

  Wie zich verdiept in het proeven van alcoholische dranken en zijn of haar proefzintuigen traint, zal versteld staan van de complexe smaken en niet eerder herkende aroma's die zelfs aan een wijn of gedistilleerde drank die al jaren favoriet is, kunnen worden ontlokt. Het is inderdaad een oefening met een onvoorspelbare uitkomst, maar wel een die de moeite waard is. Wij zorgen voor het juiste gereedschap: proefglazen die in de Eisch-glasfabriek in Frauenau uit kristalglas worden geblazen. Elke set bestaat uit twee glazen, die op het eerste gezicht qua vorm op elkaar lijken, maar bij gebruik verbazingwekkende verschillen vertonen. Glas nummer één is een "normaal" glas en glas nummer twee is een zogenaamd Sensisplus-glas. De Sensisplus glazen zijn een specialiteit van de glasexpert uit het Beierse Woud, die deze drinkglazen volgens een speciaal procédé produceert. Hoe, dat moet zijn beroepsgeheim blijven - het resultaat verbaast ons echter, omdat de zintuiglijke waarneming daadwerkelijk kan veranderen. En als u nu denkt dat de mensen bij Manufactum een zeer volle mond hebben, dan nodigen wij u uit om het aan de hand van de volgende vragen te proberen en een bekende wijn op een geheel nieuwe manier te proeven. Smaakt het harmonieuzer, fruitiger? Lijkt het boeket voller? Lijken de aroma's ronder, de zuren zachter?

  Productinformatie

  Artikel nummer 29289

   De vorm van deze glazen is in de loop der jaren het meest geschikt gebleken. Voor sterke drank en dranken met een hoge weerstand. Set bestaande uit twee mondgeblazen proefglazen, waarvan één met Sensisplus-golf. Voor beide glazen geldt: inhoud 140 ml. Hoogte 16 cm, Ø 4 cm. Gewicht 80 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu