Manufactum

Gereedschaphouder berkenhout

Manufactum
Gereedschaphouder berkenhout
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke sjablonen of materialen voor onze producten. Dat geldt ook voor deze gereedschapshouder, die wij hier aanbieden in de aloude stijl van berkenhout.

  Klassieke vorm.

  Dit is de transport- en opslagcontainer voor gereedschap in zijn klassieke vorm en hoogwaardige afwerking: hij biedt ruimte voor een basisset tuingereedschap en huishoudgereedschap (optioneel, afhankelijk van de behoeften, voor schoonmaakmiddelen of schoenpoetsspullen). De zijdelen zijn verbonden door een mooie en zeer duurzame houten verbinding (namelijk vingerverbindingen); dankzij de smalle, hoge vorm kan de container ook comfortabel op het lichaam worden gedragen.

  Extern gebruik.

  We hebben het uitgeprobeerd: in de mooie berkenhouten gereedschapshouder passen ook flessen (van water, sap of wijn), zodat je er acht kunt meenemen van de kelder naar de keuken en van de keuken naar het balkon, terras of de tuin. (Of je hem vanaf de herfst als klassieke gereedschapshouder wilt gebruiken, is aan jou).

  Productinformatie

  Artikel nummer 80982

   Lichaam van blank gelakt berkenmultiplex, handvat van beukenhout. Hoogte 37 cm, breedte 40 cm, diepte 21 cm. Gewicht 1,9 kg. Levering zonder inzetstuk.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten