Menu
Manufactum

Gereedschaphouder berkenhout

Manufactum
Gereedschaphouder berkenhout
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke sjablonen of materialen voor onze producten. Dat geldt ook voor deze gereedschapshouder, die wij hier aanbieden in de aloude stijl van berkenhout.

  Klassieke vorm.

  Dit is de transport- en opslagcontainer voor gereedschap in zijn klassieke vorm en met een hoogwaardige afwerking: hij biedt plaats aan een basisset tuin- en huishoudgereedschap (eventueel ook schoonmaakmiddelen of schoenpoetsspullen). De zijdelen zijn verbonden door een mooie en zeer duurzame houten verbinding (namelijk vingertoppen); dankzij de smalle, hoge vorm kan de container ook comfortabel op het lichaam worden gedragen. Een apart verkrijgbaar inzetstuk zorgt voor extra bestelling.

  Extern gebruik.

  We hebben het uitgeprobeerd: de mooie werktuigdrager van berkenhout neemt ook (water-, sap- of wijn)flessen mee: zo kun je er acht tegelijk meenemen van de kelder naar de keuken en van de keuken naar het balkon, terras of de tuin. (Of u hem vanaf de herfst als klassieke werktuigdrager wilt gebruiken is aan u).

  Productinformatie

  Artikel nummer 80982

   Lichaam van blank gelakt berkenmultiplex, handvat van beukenhout. Hoogte 37 cm, breedte 40 cm, diepte 21 cm. Gewicht 1,9 kg. Levering zonder inzetstuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten