Toffe Peren

Geheugenspel Grote Knol

Toffe Peren
Geheugenspel Grote Knol
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ware aard. Verdraaid, krom en helemaal niet gek.

  Birds of a feather flock together - hierin volgt Tolle Knolle het klassieke geheugenspel waarbij kaartparen moeten worden onthuld. Gelijk en gelijk betekent echter niet identiek, integendeel. De natuur is koppig. Soorten of variëteiten bestaan uit individuen: ze lijken misschien op elkaar, maar elk van hen is uniek. Tolle Knolle herinnert ons er levendig aan dat onze groenten en fruit geen uitzondering zijn: Van nature zijn ze allesbehalve de bijna perfect gevormde goederen die ons overwegend in de winkels worden aangeboden. Alles wat niet aan de norm voldoet, wordt weggegooid en in het beste geval gebruikt als veevoer. Vaak belanden de "afwijkingen" al tijdens de oogst bij het afval voordat ze zelfs aan de consument ter selectie kunnen worden aangeboden. Maar het verzet tegen deze krankzinnige voedselverspilling groeit en laat de eerste successen zien. Steeds meer handelaren leggen nu kromme groenten en gedraaid fruit in hun schappen. Waarom niet, ze zijn immers net zo lekker en aromatisch, net zo gezond en voedzaam als hun regelzuchtige verwanten. Knol toont ons zijn ware aard.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203361

   48 speelkaarten (7 × 7 cm ) met 24 identieke maar niet identieke motieven. Papier, bedrukt met plantaardige inkt. Gemaakt in Nederland. Gewicht 340 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen