Menu
Manufactum

Gegalvaniseerd stalen bloempothouder

Manufactum
Gegalvaniseerd stalen bloempothouder
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische modellen voor onze producten. Dat geldt ook voor deze bloempotstandaard, die wij hier aanbieden in een ouderwetse vorm van thermisch verzinkt staal.

  Brengt potplanten de lucht in.

  Deze bloempotstandaard is ideaal voor weelderige hangplanten die aan alle kanten over de rand van de pot heen groeien - en is ook heel praktisch als de ruimte op het balkon of terras wat beperkt is. De gegalvaniseerde standaard biedt ook plaats aan onze keramische wasbrander®.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78351

   Gemaakt van thermisch verzinkt staal en zeer weerbestendig. Hoogte 60 cm. Ring Ø 20 cm, voet Ø 34 cm. Gewicht 2 kg. Levering zonder pot.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten