Menu

Gebreide herentrui

Medium blauw
Nieuw
Gebreide herentrui
Medium blauw
  Medium blauw
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Opvallende gebreide look. Met gerecycleerde vezels

  De gebreide stof van deze trui krijgt een opvallend uiterlijk door ingeweven kleurinclusies. De garens bestaan uit bijna gelijke delen gladde TENCEL™, huidvriendelijk gerecycled katoen en gerecycled polyester. De trui is gepatenteerd gebreid en dus luchtdoorlatend, wat het draagcomfort nog verhoogt. De soepel gebreide schouderbanden zijn een visueel detail. De schildpadhals en de afwerkingen op de mouwen en de romp zijn ontworpen als een goed passend ribbreisel.

  Armedangels. Laten zien dat het anders kan

  Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van uitbuiten en ontwerpen maken die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goed vooruitgaat." En wat in 2007 begon met een gewoon wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is het uitgangspunt dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Armedangels heeft het Fairtrade en GOTS keurmerk gekregen. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209474

   35% Lyocell (TENCEL™), 35% Katoen, 30% Polyester. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat L = 70 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen