Menu
Jürgen Schwerter Iserlohn

Gangkast messing

Jürgen Schwerter Iserlohn
Gangkast messing
  € 499,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Aan de oppervlakte: een speciale gangkast.

  Deze halkapstok is gemaakt door Schwerter in Iserlohn, in een werkplaats die een bijna museaal karakter heeft. De kapstok zelf is zeker niet van gisteren, maar zeer bruikbaar en tegelijkertijd heel delicaat. De kleine jashaken zijn gelijkmatig over de lengte verdeeld en in deze positie vastgezet met een schroef aan de achterkant. Met zijn slanke proporties past het stuk goed in het bestaande. Nauwelijks merkbaar en toch belangrijk is dit: Het vernikkelde oppervlak heeft, in tegenstelling tot verchroomde oppervlakken, een gele zweem, waardoor het er ongewoon "warm" uitziet voor metaal. Polijsten geeft het messing een fijne, diepe glans - in het begin. Omdat het niet gelakt is, krijgt het na verloop van tijd een mooi patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87329

   Vestibule met bodemplaten en beugels van messing, stangen van messing buis, haken van gegoten messing. Gepolijste en vernikkelde oppervlakken. Hoogte 14 × breedte 81 cm. Projectie 25 cm. Gewicht 2,6 kg. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen