Menu

Gaglewski Feuille Blanche

Eau de Toilette
Gaglewski Feuille Blanche
Gaglewski Feuille Blanche
Eau de Toilette
74,90 €Basisprijs: 1.498,00 €/1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Natuurlijk fris en sportief. Feuille Blanche

Witte bloemen van verschillende soorten kenmerken deze frisse en zachte geur. In de topnoot zijn vooral oranjebloesem (bergamot) en de essence van bigaradier (bittere sinaasappel) aanwezig, terwijl de hartnoot wordt gedomineerd door sering en lelietjes-van-dalen. Cederhout in de basisnoot rondt de geur af.

Didier Gaglewski. Ouderwetse parfumeur

Didier Gaglewski kwam tot parfum zoals de maagd tot het kind. Toen Didier Gaglewski's verbazingwekkende reukzin tijdens een wijnseminarie aan het licht kwam en hem werd aangeraden in de parfumerie te gaan, gaf hij zonder pardon een goedbetaalde baan in de economie op en verhuisde naar Grasse. Daar doorliep hij een gedegen leertijd in een reeds lang gevestigd parfumhuis, waarin hij eerst gedurende enkele jaren zijn neus oefende. Pas daarna mocht hij zelf geurcomposities gaan samenstellen. In 2008 richtte hij eindelijk zijn eigen bedrijf op en sindsdien concentreert hij zich op het creëren van individuele parfums die zo exclusief mogelijk zijn gemaakt van natuurlijke essences. Veel van de planten die hij gebruikt, vaak oude plantensoorten zoals de centifolia-roos, kweekt hij zelf, sommige worden ingekocht.

Moderne geuren

Om zijn geuren te creëren, gebruikt Gaglewski eerst extracten die verkregen zijn door de traditionele en ingewikkelde "enfleurage à froid" (= koude methode). Bij dit proces worden de vers geoogste bloemblaadjes op gezuiverd, reukloos plantaardig vet gelegd, dat de geurstoffen absorbeert, en na enkele uren vervangen door nieuwe, totdat het vet volledig is doordrongen van de geurstoffen - een proces dat tot drie maanden in beslag kan nemen en resulteert in zeer verfijnde, zuivere bloemenoliën met een bijzonder intense geur. De parfums die hieruit uiteindelijk worden samengesteld, worden in het productieproces opnieuw samengesteld met de beste parfumessences uit Grasse. De parfumbasis is zuivere alcohol waarin de intens geurende oliën zijn opgelost, en de parfums zijn vrij van conserveringsmiddelen.

Productinformatie

Artikel nummer 207709

Eau de Toilette voor dames.
glazen flacon van 50 ml met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu