Vincentes

Fruitvlieg levende val

Vincentes
Fruitvlieg levende val
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Vang en laat vliegen. Levende val voor fruitvliegen

  Fruitvliegjes zijn verbazingwekkende wezens, telkens weer slagen ze erin onze keukens te veroveren en zich daar lange tijd staande te houden. Vooral in de zomer, wanneer fruit en bessen hen een rijkelijk gedekte tafel bezorgen, kun je nauwelijks van het ongedierte afkomen, zelfs niet met beproefde huismiddeltjes. Deze levende val voor fruitvliegjes biedt een eenvoudige en zeer effectieve oplossing. Je hoeft alleen maar een of twee stukken banaan in de glazen pot te doen - hoe ouder hoe beter! -Schroef de trechter op de banaan en wacht. De vliegen, aangetrokken door de geur van de banaan, kunnen er wel in maar niet uit. In tegenstelling tot fruitazijnwater en dergelijke, blijven de kleine vliesvleugeligen in leven en kunnen worden gebruikt als displayobject voor nieuwsgierige kinderogen, totdat u de fruitvliegen in de natuur loslaat als vogelvoer.

  Plasticvrij en herbruikbaar

  Onze fruitvliegjesval houdt niet alleen rekening met Drosophila melanogaster. De opvangbak is gemaakt van gerecycled afvalglas, zodat hij permanent kan worden gebruikt. Voor de trechter wordt een biomateriaal gebruikt dat voor 92% uit lignine bestaat, een bestanddeel in planten dat verantwoordelijk is voor de lignificatie en dus voor stabiliteit zorgt. Lignine wordt in grote hoeveelheden geproduceerd bij de papierproductie, maar kan daarvoor niet worden gebruikt. Door toevoeging van zetmeel, cellulose, organische additieven, mineralen en natuurlijke wassen en vezels wordt het organische materiaal nog stabieler en kan het zelfs in de vaatwasmachine. De verpakking is gemaakt van FSC®-gecertificeerd graskarton, een mengsel van grassen en gerecycled papier. De fruitvliegenval wordt volledig in Duitsland geproduceerd uit lokale grondstoffen, wat zorgt voor korte productie- en transportroutes.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207197

   Opvangbakje van glas, opschroefbare opvangtrechter van plasticvrij materiaal. Vaatwasmachinebestendig. Gemaakt in Duitsland. Ø 7 cm, hoogte 9 cm. Gewicht 180 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen