Menu
Frownies

Frownies Original Beauty Patches

Ogen & Mond
Frownies
Frownies Original Beauty Patches
Ogen & Mond
  € 44,90Basisprijs: € 0,31/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Rimpels gladstrijken. Lijm.

  Het begon allemaal met een zelfexperiment: Margaret Kroesen, Ohio, verzette zich ooit krachtig tegen de delicate sporen van de eerste gezichtsrimpels door een anti-rimpelpleister te ontwikkelen. Dat was in 1889 - het resultaat was zo effectief dat de zuiver mechanisch werkende kleefpleisters vandaag de dag nog steeds volgens een ongewijzigd recept worden geproduceerd en het wonderwapen zijn geworden van Hollywoodsterren - niet alleen vrouwelijke. Frownies werken voorzichtig tegen het ontstaan van rimpels en kunnen - bij regelmatig gebruik - de diepte van reeds bestaande rimpels verminderen, waaronder de "fronsrimpel" boven de neuswortel. De flexibele, met water bevochtigde pleisters worden op de probleemzone aangebracht, bij voorkeur 's nachts. Als ze drogen, verhardt hun consistentie zodat de huid in dit gebied soepel wordt uitgerekt - dit ondersteunt de ontspanning van de gezichtsspieren en bevordert hun regeneratieproces.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63646

   De flexibele, met water bevochtigde speciale pleisters stollen wanneer ze op de huid drogen en rekken deze uit, waardoor de gezichtsspieren zich ontspannen. In twee verschillende, voorgesneden vormen: voor het voorhoofd en het oog- en mondgebied. Dermatologisch getest. Pak van 144.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen