Menu

Fagus Speelweide Basismodel

Fagus Speelweide Basismodel
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Blijft altijd rustig. Past zich graag aan

  Dat spel dat niet genoemd mag worden, maar dat iedereen kent, verschijnt hier in een versie die zelfs grote uitingen van ongenoegen met een verbazingwekkende kalmte beantwoordt.

  Niet alleen de omvang van het speelveld en de stukken overtuigt, waardoor het spel zelfs voor de jongsten gemakkelijk te hanteren is, maar ook de robuustheid ervan. Elk afzonderlijk deel van het speelvlak is gemaakt van bijzonder stevig beuken multiplex, en de figuren en dobbelstenen zijn van massief beukenhout. Uw kroost en u, vol geduld of overmand door emoties, kunnen energiek grijpen, resoluut uw eigen stukken verplaatsen en resoluut de stukken van uw tegenstander wegschieten zonder het materiaal te beschadigen (hooguit - en dan met mate - zal uw eigenwaarde er een beetje onder lijden). Bovendien garandeert de modulaire structuur plezier voor groepen spelers van verschillende grootte, die variabele spelpaden kunnen inslaan: Zijn er twee, drie of vier spelers bij elkaar gekomen? De vorm van het speelveld kan steeds weer worden veranderd, bijvoorbeeld in een kruis met drie of vier armen, of in een hoek of een rechte lijn. In beide gevallen worden de begin- en eindgebieden aan de respectieve spelers toegewezen met behulp van de gekleurde tegels.

  En daar gaan ze: een 6 op de dobbelsteen opent het spel, dat jong en oud leuk en ... nou ja, niet altijd even leuk vinden. Het legt soms pijnlijk de grenzen van de eigen tolerantie bloot of wekt beschamende leedvermaak op - maar eigenlijk maar heel weinig leedvermaak. Wat zeker de leukste manier is om te leren omgaan met ergernis. En dat je, zolang je dat niet geleerd hebt, echt veel moet verdragen. En onthoud: Niet valsspelen! Uw kroost kan misschien al beter tellen dan u vermoedt. En je wilt jezelf en je kind tenminste deze moeite besparen.

  Natuurlijk Fagus. Houten speelgoed uit overtuiging

  Hout heeft alles wat goed speelgoed nodig heeft: Met deze overtuiging staat het merk Fagus sinds 1982 voor hoogwaardig houten speelgoed, dat zo robuust is dat het van generatie op generatie kan worden doorgegeven. In een werkplaats voor mensen met een handicap in Noordrijn-Westfalen worden alle randen zorgvuldig afgeschuind en geschuurd, en worden alle afzonderlijke onderdelen netjes in elkaar geschoven, van pluggen voorzien en gelijmd. In de geest van het timmermansambacht kunnen metalen onderdelen zoals spijkers of schroeven dus geheel achterwege blijven. De beschermende oppervlaktebehandeling is een transparante vernis (lak op waterbasis), zodat de natuurlijk gegroeide structuur van het hout zichtbaar blijft. Tot en met het ontwerp is het houten speelgoed van Fagus gericht op functionaliteit en duurzaamheid. Onafhankelijk van trends en modes inspireert het bewust gereduceerde ontwerp de creativiteit van kinderen en opent het ruimte voor vrije interpretatie en veelzijdig gebruik. Zelfs na jarenlang gebruik laat het houten speelgoed zelfs de jongste gezinsleden genieten van natuurlijk spel waarin hun verbeelding zich vrij kan ontwikkelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206562

   Vanaf 3 jaar. Voor 2-4 spelers. Speelveld van beuken multiplex, blanke lak. Figuren van beukenhout, gekleurde lak, dobbelstenen van beukenhout, blanke lak. 4 speelstukken in rood, geel, groen en blauw en 4 starthuizen, 8 doelvelden, 1 rechthoekig basisveld, 2 halfronde basisvelden, 1 driehoekig basisveld, 1 verbindingselement, 4 velden met doelhuizen, 2 verbindingspijlen, 1 dobbelsteen. Ø max. 58 cm. Gewicht 3,7 kg. Geleverd in een houten doos, 41 cm × 30 cm × 7,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen